fbpx
lakodoalata.rs
Kupujte jednostavno i lako,kupujte sigurno i kvalitetno.
+381691402096 +381691566321

Uslovi isporuke

Rok isporuke

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, isporuku možete da očekujete u roku od 5 dana.

Ukoliko Vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla, može se desiti da Vam celokupna porudžbina stigne u više pošiljki, sa par dana razmaka.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri brze poste, pošiljke donose na Vašu adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti Vašu pošiljku.

Kurir kada krene na isporuku sa Vašom pošiljkom, Vi ćete dobiti SMS obaveštenje sa brojem pošiljke i broj telefona kurira, pa ga možete pozvati da se dogovorite oko detalja.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom broja 069/1402096.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata.

Uobičajena praksa je da Vas kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i najavi se da dolazi.

Ukoliko ne možete da preuzmete pošiljku, ili Vas kurir ne nađe na adresi, pokušaće još jednom, u drugom terminu da uradi isporuku. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Cena isporuke

Cena isporuke za sve porudžbine se određuju po cenovniku Bex kurirske službe.

https://bex.rs/kalkulatorcena.php

Napomena

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke

Među prvima saznajte za naše akcije

Prijavite se za obaveštenja u vezi sa akcijama koje pravimo, kako biste na vreme sebi obezbedili nov alat.


  © 2022 LakoDoAlata. Sva prava zadržana.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  Nema proizvoda u korpi

  Continue Shopping